Kokonaisvaltaista palvelua sähkösaneerauksissa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sähkökuvake

Sähkö-Simola tekee sähkösaneeraukset kokemuksella Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken sähkösuunnittelusta tarvikehankintoihin ja urakointiin. Avullamme saat turvallisen ja energiatehokkaan sähköjärjestelmän.

Olisiko sähkösaneerauksen aika?

Sähköjärjestelmä on yksi kiinteistön tärkeimmistä järjestelmistä, joka huolehtii siitä, että sinulla on jokapäiväiseen elämään tarvittavaa sähköä. Vanhentuneen sähköjärjestelmän kapasiteetti ei välttämättä riitä tämän päivän tarpeisiin, ja usein sähköjärjestelmän uusiminen tuleekin eteen, kun kiinteistöä remontoidaan ja siihen lisätään uudenlaista tekniikkaa.

 

Vanhentunut sähköjärjestelmä voi myös olla sähköturvallisuusriski. Se voi aiheuttaa jopa tulipaloja, sähköiskuja ja muita vahinkoja.

 

Tulemme mielellämme kartoittamaan sähköjärjestelmäsi kunnon ja annamme tarjouksen sähkösaneerauksesta. Investoinnin avulla lisäät paitsi kiinteistön turvallisuutta myös viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta. Ota yhteyttä!

Mitä sähkösaneeraus kattaa?

Tarjoamme sinulle tarvittaessa kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken sähkösuunnittelusta tarvikehankintoihin ja itse urakkaan. Huomioimme sähkösuunnittelussa muun muassa kiinteistön käyttötarkoituksen, sähkölaitteiden määrän ja sijainnin, energiatehokkuusvaatimukset ja sähköturvallisuuden.

 

Urakan aikana uusimme vanhat sähkökeskukset, johdot ja kaapelit. Lisäämme tarvittaessa pistorasioiden määrää ja uusimme esimerkiksi valaistuksen. Voimme myös asentaa esimerkiksi sähköauton latauspisteen. Sähkösaneerauksen tarkempi sisältö riippuu kiinteistön sähköjärjestelmän kunnosta ja kiinteistön käyttäjien tarpeista.

Kysy lisätietoja

Sähkösaneeraukset laadukkailla tarvikkeilla

Autamme sinua valitsemaan laadukkaat sähkötarvikkeet urakkaasi varten ja hankimme ne helposti puolestasi. Korkealaatuisten tarvikkeiden avulla varmistamme sen, että lopputulos on turvallinen ja energiatehokas.

 

Annamme saneerauksen päätteeksi myös opastuksen uuteen sähköjärjestelmääsi. Olemme myös jatkossa käytettävissä, jos tarvitset sähköasennuksia tai sähköhuoltoja.

Sähköhuollot

Sähkösaneerausten vankkaa kokemusta

Tarjoamme käyttöösi vahvaa, yli 40 vuoden kokemusta sähkötöistä. Olemme ehtineet urakoida jo monenlaisissa eri kohteissa, ja tunnemme myös tämän päivän standardit. Saatkin meistä luotettavan kumppanin sähkösaneeraukseen.

 

Olipa kyse sitten isosta tai pienestä urakasta, ota yhteyttä! Annamme mielellämme tarjouksen.