Sähköhuollot ja vikakorjaukset nopeasti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sähkökuvake

Sähkö-Simola tekee sähköhuollot ja vikakorjaukset nopeasti yksityisille kotitalouksille ja yrityksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kiireellisissä tilanteissa tavoitat meidät puhelimitse.

Turvallisuutta sähköjärjestelmän huollolla

Sähköjärjestelmän ja sähkölaitteiden kunnosta on syytä pitää huolta, sillä kiinteistön viihtyisyys, energiatehokkuus ja turvallisuus riippuvat niistä. Ammattilaisemme tulevat mielellään paikalle ja tarkistavat kiinteistösi sähköjärjestelmän kunnon. Teemme samalla tarvittavat huollot.

 

Huollamme esimerkiksi kytkimet, pistorasiat, termostaatit, valaisimet ja lämmittimet. Saat meiltä saman katon alta myös sähköasennukset ja sähkösaneeraukset, eli autamme myös silloin, kun haluat päivittää sähköjärjestelmän nykyaikaan.

Vikakorjaukset nopeasti

Kokeneet sähköasentajamme huolehtivat myös kiinteistöjen sähkövikojen korjauksista nopeasti. Huoltoautostamme löytyy valmiiksi yleisesti käytettyjä tarvikkeita ja varaosia, ja tarvittaessa hankimme nopeasti lisää luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

 

Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi silloin, kun lämmitystermostaatti tai sähkölämmitin hajoaa. Korjaamme myös muun muassa autonlämmityspistorasioita, sähkökiukaita, pistorasioita ja kytkimiä, sisä- ja ulkovalaistuksia ja huippuimureita. Voit soittaa meille myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Katso yhteystiedot tästä

Säännöllinen huolto kannattaa!

Kiinteistön sähköjärjestelmä kannattaa tarkastuttaa ja huollattaa säännöllisesti. Säännöllinen sähköhuolto auttaa pitämään viat loitolla ja vaikuttaa kiinteistön arvoon.

 

Halutessasi sovimme kanssasi säännöllisistä huolloista, jolloin otamme sinuun yhteyttä määräajoin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Myös sähkösaneeraukset tarvittaessa

Joskus kuntotarkastus, huolto ja vikakorjaus osoittavat kiinteistön sähköjen kaipaavan uusimista. Yrityksemme tekee myös sähkösaneeraukset pieniin ja suuriin kohteisiin.

 

Tarjoamme halutessasi kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaiken sähkösuunnittelusta tai sähkösuunnitelman päivittämisestä tarvikehankintoihin ja urakkaan.

Sähkösaneeraus