Sähköasennukset pieniin ja suuriin tarpeisiin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sähkökuvake

Sähkö-Simola tekee pienet ja suuret sähköasennukset sekä sähköurakat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Palvelumme kattavat myös sähkösaneeraukset ja sähköhuollot. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, joilta löytyvät kaikki sähkötöissä tarvittavat sertifikaatit.

Sähköasennukset urakka- ja tuntityönä

Teemme kaikki kotitalouksien ja yritysten kaipaamat sähkötyöt pienistä pistorasia- ja valaisinasennuksista suurempiin sähköurakoihin. Voimme huolehtia halutessasi koko uudiskohteen sähkötöistä, ja voit kääntyä puoleemme myös kokonaisvaltaisissa sähkösaneerauksissa.

 

Teemme sähköasennuksia sekä tuntityönä että urakkahintaan. Minimiveloitus on yhden tunnin työ, eikä tuntitaksoissamme ole mitään ylimääräistä. Et maksa hallinnon pyörittämisestä, vaan ainoastaan tehdystä työstä tarvikkeineen.

Kokonaisvaltaista sähköurakointia

Teemme sähköurakat mielellämme avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kaikesta aina sähkösuunnittelusta alkaen. Hankimme urakassa tarvittavat sähkötarvikkeet puolestasi ja huolehdimme asennuksista tarkasti. Meidän jäljiltämme paikat jäävät myös siistiin kuntoon. Jos asennustyöstä syntyy jätettä, kierrätämme sen asianmukaisella tavalla.

 

Palvelumme joustaa tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen urakkaasi varten!

Katso yhteystiedot tästä

Sähköautojen latauspisteiden asennukset

Asennamme sähköautojen latauspisteet kaikenlaisiin kohteisiin. Palvelemme niin kotitalouksia ja taloyhtiöitä kuin esimerkiksi yrityksiäkin.

 

Varmistamme ennen asennustöitä sähköverkon kunnon ja kapasiteetin. Ammattilaistemme asentama latauspiste on toimiva ja turvallinen. Annamme myös opastuksen latauspisteen käyttöön, ja voit kääntyä puoleemme myöhemminkin kaikissa kysymyksissä ja mahdollisissa huoltotarpeissa.

Kysy lisätietoja

Sähköasennukset nopeallakin aikataululla

Yrityksemme sähköasentajat ovat käytettävissä pienissä sähköasennuksissa nopeallakin aikataululla. Suosittelemme, että sovit suuremmista sähköurakoista hyvissä ajoin etukäteen.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmasta aikataulusta! Nopeimmin tavoitat meidät puhelimitse, mutta voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostia.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake